Werken bij De Acht Zaligheden

Wij zijn nog op zoek naar kraamverzorgenden. Vanaf 2019 werken wij uitsluitend nog met kraamverzorgende in loondienst. Woon je in de Kempen, vind je het fijn om in de Kempen te werken, lijkt het je leuk om deel uit te maken van een klein maar hecht team. Neem dan snel contact met ons op!

Vacature Kraamverzorgende

Functie
Als kraamverzorgende assisteer en ondersteun je de verloskundige bij een bevalling. Verzorg je de moeder en de baby, waarbij het fysiek en psychisch welbevinden centraal staan. Tevens geef je informatie en voorlichting aan de gezinsleden over de verzorging van de baby. Als kraamverzorgende heb je een signalerende rol waarbij de veiligheid en gezondheid van de baby centraal staat. Je coacht op de zelfredzaamheid van de moeder en haar gezin, zodat ze na afloop van de kraamzorg vol vertrouwen verder kunnen. Je maakt van de kraamperiode een dierbare herinnering.

Wat vragen wij?
Je beschikt over een diploma kraamverzorgende en bent geregistreerd bij het Kenniscentrum kraamzorg (KCKZ). Je bent representatief, enthousiast, gemotiveerd, flexibel en cliëntgericht. Je bent bereid om in de avonden en nachten op wacht te staan en ingezet te worden. Tevens is een goede beheersing van de Engelse taal en het kunnen verlenen van partusassistentie een pré.

Wel diploma en geen ervaring?
Heb je wel een diploma als Verzorgende IG, maar geen ervaring in de kraamzorg? En wil je graag als kraamverzorgende werken? Informeer dan naar de mogelijkheden rondom een maatwerktraject bij ons. Mail naar kraamzorg@deachtzaligheden.nl of bel 088-1167979.

Wat bieden wij?
Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO BO geboortezorg, salarisniveau FWG 35. Je neemt deel in het Pensioenfonds Zorg & Welzijn. Onregelmatige diensten worden conform CAO beloond. We bieden je scholingen aan voor je ontwikkeling en alle verplichte scholingen worden vergoed in tijd én geld!

Wil je meer informatie en/of solliciteren?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met ons via nummer: 088-1167979. Wil je bij ons solliciteren, dan ontvangen wij graag jouw cv voorzien van een motivatie. Deze kun je sturen naar kraamzorg@deachtzaligheden.nl

De Acht Zaligheden

088-1167979
kraamzorg@deachtzaligheden.nl

Medewerkerportal

Inloggen medewerkers