Kwaliteit

Certificering
Als Kraamzorg De Acht zaligheden vinden wij het van groot belang om onze activiteiten zichtbaar te kwalificeren naar toetsbare normen. Daarom zijn wij in al onze vakgebieden gecertificeerd. Als kraamorganisatie zijn wij ministerieel erkend en ISO gecertificeerd.

Borstvoeding
Daarnaast hebben wij het Zorg voor Borstvoeding certificaat dat door de World Health Organisation (WHO) en door Unicef wordt erkend. Inmiddels heet de stichting niet meer Zorg voor Borstvoeding, maar Baby Friendly.

Leerbedrijf
Kraamzorg De Acht Zaligheden is een door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB, voorheen Calibris) erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat we studenten mee opleiden.

Brancheorganisatie Geboortezorg (Bo)
Samen met ruim 126 andere zorgorganisaties zijn wij lid van Bo, de brancheorganisatie van de geboortezorg. Bo helpt haar leden om kwalitatief goede kraamzorg te leveren. Meer weten? Kijk op de site van Bo voor alle informatie!

Een klacht?
Ondanks onze kwaliteit en inzet kan het gebeuren dat je niet tevreden bent over onze kraamzorg. Kaart dit gerust aan bij je kraamverzorgende. Vaak biedt dat direct verbetering. Komen jullie er niet uit, bel ons dan op 088-1167979 en vraag naar de manager van jouw kraamverzorgende. Kraamzorg De Acht Zaligheden heeft ook een klachtenreglement.

Enthousiast geworden?!

Klik op de button hieronder en vul het formulier in. Dan nemen wij contact op om de aanvraag te bevestigen. Vervolgens sturen wij je het aanmeldformulier toe.

De Acht Zaligheden

088-1167979
kraamzorg@deachtzaligheden.nl

Medewerkerportal

Inloggen medewerkers