Maternify

Over Maternify

Maternify is een kraamzorg app die door alle zorgverzekeraars wordt vergoed. Voor het gebruik van de app wordt 1 uur fysieke kraamzorg ingehouden. Over dit uur wordt geen eigen bijdrage berekend. Via de app volg je je zwangerschap van week tot week en je kraamtijd van dag tot dag met relevante informatie. De informatie wordt aangeboden in de vorm van artikelen, video’s en leuke kennisquizzen. Via de app kun je ook 24 uur per dag onbeperkt chatten met een ervaren kraamzorgprofessional. Handig als je snel een vraag hebt!

Hoe werkt het?

De Maternify app is eenvoudig te gebruiken. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je binnen enkele dagen per mail een uitnodiging voor Maternify. Je kunt de app downloaden in de App Store of Google Play. Nadat je je hebt geregistreerd en je persoonlijke voorkeuren hebt aangegeven kun je direct beginnen.

Wat is het voordeel van Maternify?

R

Toegang tot betrouwbare informatie

Gebruik Maternify waar en wanneer je wil. Je hebt 24 uur per dag toegang tot betrouwbare informatie. Je kunt dus altijd terecht, ook op momenten dat de kraamverzorgende niet aanwezig is.

R

Chatten

Heb je een vraag over het geven van voeding? Maak je je zorgen over de eerste nacht met je baby? Heb je na de kraamweek nog vragen? De kraamzorgprofessionals van Maternify zitten 24 uur per dag voor je klaar, bieden een luisterend oor en geven je direct advies.

R

Persoonlijke ervaring

De app biedt informatie die is afgestemd op jouw persoonlijke situatie en voorkeuren. Je kunt bijvoorbeeld aangeven of je borstvoeding wilt geven of flesvoeding wilt geven.

R

Veilig en vertrouwd

De app is ontwikkeld in samenwerking met kraamverzorgenden en verloskundigen. De informatie in de app is up-to-date, betrouwbaar en sluit naadloos aan op de informatie je van de kraamverzorgende krijgt.

Meer informatie

Wil je meer weten over Maternify? Bekijk de website: maternify.com of neem contact op met support@maternify.com

Enthousiast geworden?!

Klik op de button hieronder en vul het formulier in. Dan nemen wij contact op om de aanvraag te bevestigen. Vervolgens sturen wij je het aanmeldformulier toe.

De Acht Zaligheden

088-1167979
kraamzorg@deachtzaligheden.nl

Medewerkerportal

Inloggen medewerkers