Wat zeggen gezinnen over ons

Het mooiste zijn natuurlijk de verhalen van de gezinnen waar wij de kraamweek mochten verzorgen. Lees hieronder wat zij daarvan vonden. 

Wij kijken terug op een ontzettend mooie en leuke kraamweek met Nicole. Ook tijdens de bevalling was ze super en het voelde meteen vertrouwd.

Aardig, gezellig, vol liefde en professioneel! Ik kon met alle vragen bij haar terecht en ze heeft ons beide veel geleerd. Ook heeft ze er voor gezorgd dat wij de eerste week samen met onze kleine Tijn, echt genoten hebben! 

Elien van de Ven

Super goede en fijne zorg gehad tijdens de kraamperiode. Helma van de Acht Zaligheden heeft mij met alle professionaliteit, liefde en aandacht begeleid. Ik kon met alle vragen rondom onze baby en verzorging bij haar terecht. Ook was ze een luisterend oor voor me en heeft ze alle zorgen uit handen genomen rondom het huishouden. Helma bedankt!!! Het was een super fijne, mooie en bijzondere tijd.

Danique Vernooij

Gisteren onze kraamweek afgesloten met Marion lavrijsen! 
Wat kijken wij terug op een mooie eerste kraamweek! We voelde ons vertrouwd en konden met al onze vragen terecht bij Marion. We hebben veel geleerd en werden helemaal in de watten gelegd waardoor we echt hebben kunnen genieten van onze dochter Fele!

Kristel VanderWiel Wouters

We hebben een erg fijne kraamweek gehad met Ria en zijn erg tevreden over de geboden zorg! Precies afgestemd op wat nodig was. Veel geleerd en alles als zeer positief ervaren. Jammer dat de week er al weer op zit. Kortom een dikke 10!

Bianca Esseling Das

Enthousiast geworden?!

Klik op de button hieronder en vul het formulier in. Dan nemen wij contact op om de aanvraag te bevestigen. Vervolgens sturen wij je het aanmeldformulier toe.

De Acht Zaligheden

088-1167979
kraamzorg@deachtzaligheden.nl

Medewerkerportal

Inloggen medewerkers